Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Tito, fratele lui Michael Jackson, a murit la vârsta de 70 de ani. A făcut parte din legendara trupă Jackson 5

Tito Jackson, unul dintre frații care au alcătuit legendarul grup Jackson 5, a murit la vârsta de 70 de ani.

Tito a fost al treilea dintre cei nouă copii Jackson, printre care se numără superstarurile mondiale Michael și Janet.

Fiii lui Tito au postat un mesaj emoționant

Vestea tristă a fost anunțată de cei trei fii ai săi, TJ, Taj și Taryll, pe care Tito i-a încurajat să formeze grupul pop 3T, cu tatăl lor ca manager, scrie euronews.com.

„Suntem șocați, întristați și cu inima frântă. Tatăl nostru a fost un om incredibil căruia îi păsa de toată lumea.

Unii dintre voi îl cunosc drept Tito Jackson din legendara trupă Jackson 5, alții îl cunosc drept „Coach Tito” sau unii îl cunosc drept „Poppa T”. Cu toate acestea, el ne va lipsi enorm. Pentru noi va fi mereu „Tito Time”. Vă rugăm să nu uitați să faceți ceea ce tatăl nostru a predicat întotdeauna și anume „Iubiți-vă unii pe alții”. Te iubim”.

Cauza oficială a morții nu a fost încă stabilită

Născut pe 15 octombrie 1953, Toriano Adaryll „Tito” Jackson a făcut parte din celebra trupă Jackson 5 în care cânta la chitară. Formația îi includea pe frații Jackie, Tito, Jermaine, Marlon și Michael.

Grupul de familie, care a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame în 1997, a devenit o senzație internațională la sfârșitul anilor '60 și începutul anilor '70, cu hituri de succes precum „I Want You Back”, „ABC”, „The Love You Save” și „I'll Be There”.

Frații săi au continuat să își lanseze cariere solo, inclusiv Michael, care a devenit unul dintre cei mai mari artiști din lume, cunoscut drept Regele muzicii pop. Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009.

Jackson 5 a fost un fenomen internațional în lumea muzicii

În 2014, Tito Jackson a spus că el și frații săi încă simt absența lui Michael Jackson în spectacolele lor care au continuat cu turnee internaționale.

Cu câteva zile înainte de moartea sa, Tito Jackson a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook din Munchen, Germania, pe 11 septembrie, unde a vizitat împreună cu frații săi un memorial dedicat lui Michael Jackson.

„Înainte de spectacolul nostru din Munchen, frații mei Jackie, Marlon și cu mine, am vizitat frumosul memorial dedicat fratelui nostru iubit, Michael Jackson. Suntem profund recunoscători pentru acest loc special care onorează nu numai memoria lui, ci și moștenirea noastră comună. Vă mulțumim pentru că îi păstrați spiritul viu”, a scris el.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE