Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Justin Timberlake a fost condamnat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Justin Timberlake a fost condamnat la muncă în folosul comunității pentru conducere în stare de ebrietate, a dispus, vineri, un judecător de la un tribunal de lângă New York, unde cântăreţul a pledat vinovat. Starul pop și-a exprimat remușcarea pentru acțiunile sale, potrivit The Guardian. „Înțeleg gravitatea acestui lucru”, a precizat el.

Justin Timberlake, condamnat la muncă în folosul comunității

Inițial, cântărețul și actorul a pledat nevinovat, la audierea de luna trecută, când i-a fost suspendat permisul de conducere. Pentru că asta l-ar fi dus în mijlocul unui proces, el s-a declarat în cele din urmă vinovat, vineri, în faţa acuzaţiei de conducere sub influenţa alcoolului, la un tribunal din Sag Harbor.

Timberlake a fost oprit de poliţie în luna iunie, puțin după miezul nopții, când se afla la volanul unui BMW, într-o zonă ultramodernă din estul New York. Potrivit poliţiei, el avea atunci „ochii injectaţi și sticloși”, „vorbirea încetinită” și nici nu se putea ține bine pe picioare. Timberlake i-a spus ofițerului că „a consumat un martini”.

Judecătorul l-a condamnat pe Timberlake la plata unei amenzi şi la 25 de ore de muncă în folosul comunităţii. El a fost obligat să facă inclusiv o declaraţie publică despre siguranţa rutieră. Timberlake a vorbit despre ce a făcut, astfel încât să învețe și alții din greșeala sa.

„Pentru toți cei care privesc și ascultă, chiar dacă ai băut un singur pahar, nu te urca la volanul mașinii. Există atât de multe alternative”, a spus el. „Aceasta este o greșeală pe care am făcut-o, dar sper că oricine mă urmărește acum poate învăța din ea, cu siguranță eu am făcut-o”, a mai spus el.

Fost membru al trupei masculine NSYNC de la sfârşitul anilor '90, „Prinţul muzicii pop” a început o carieră solo de cântăreţ, compozitor, producător şi actor, care l-a propulsat spre celebritate la nivel internaţional. Justin Timberlake a câştigat, printre alte premii, zece trofee Grammy şi patru Emmy.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE