Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

#TheCube. Social media, cu ochii pe naționala României la EURO 2024

Sărbătoarea participării la Euro a început deja pe străzile din Germania, dar și în online. Radu Hângănuț urmărește Europeanul de pe internet și ne arată ce se întâmplă între meciurile din competiție.

Radu Hăngănuț, realizator #TheCube: Zilele acestea, în Germania și în orașele în care România urmează să joace, sunt foarte mulți români. De exemplu, astăzi, la Munchen, sunt suporteri români și aceștia fac pe terase o atmosferă cât se poate de frumoasă. Și aduc o notă românească pentru tot ceea ce înseamnă EURO 2024.

Mesaje de încurajare pentru echipa României

Sunt multe imagini postate de conturile de socializare. Până acum, fanii români nu au făcut probleme de niciun fel.

Sunt foarte multe mesaje de încurajare pentru jucătorii români. La o postrare a lui Radu Drăgușin, sunt mesaje interesante de la trei dintre colegii săi de la Tottenham.

Radu Hăngănuț, realizator #TheCube: Sunt mesaje de încurajare de la Son, atacantul celor de la Tottenham, de la Micky van de Ven, fundașul naționalei Olandei, și de la Brennan Johnson, un alt jucător, coleg cu Radu Drăgușin.

EURO 2024 are loc în Germania

EURO 2024 are loc în perioada 14 iunie - 14 iulie în Germania. Una din cele mai importante competiții sportive ale acestui an va fi transmisă în întrega lume, nu numai în Europa. Echipa națională de fotbal a României joacă primul meci pe 17 iunie, cu Ucraina.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE