Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simone Tempestini câștigă etapa de Super Rally. Pugilista Lăcrămioara Perijoc a experimentat adrenalina circuitului

Caii putere au făcut spectacol pe Calea Victoriei în acest weekend. 30 de piloți de top au concurat la etapa de super rally, câștigată de Simone Tempestini, cel mai bine cotat pilot român. Campioana europeană la box, Lăcrămioara Perijoc, a experimentat adrenalina circuitului în calitate de copilot.

Traseul special amenajat în jurul Sălii Palatului a fost unul plin de provocări pentru piloți, dar și pentru cei care au încercat, pentru prima dată, experiența unui astfel de circuit într-o mașină extrem de puternică. Printre curioși s-a numărat și pugilista Lăcrămioara Perijoc.

Lăcrămioara Perijoc, pugilistă: „A fost adrenalină maximă. Sunt obișnuită cu emoții intense când am meciuri de box la competițiile internaționale, dar acum a fost altceva, aș mai fi vrut.”

Simone Tempestini: Faptul că mă întorc acasă cu o victorie de la București mă bucură foarte tare

Victoria i-a revenit, și în acest an, lui Simone Tempestini, cel care a stabilit și un nou record al traseului.

Simone Tempestini, pilot de raliu: „A fost foarte tare. De data asta nu ne-a plouat. Am reușit să ne bucurăm de un traseu uscat. A fost foarte frumos și pentru cei care au urmărit. Faptul că mă întorc acasă cu o victorie de la București mă bucură foarte tare.”

Podiumul a fost completat de Costel Cășuneanu și Radu Benea, piloți care au intrat, la rândul lor, în lupta pentru titlul de campion. Totul se va decide în ultima etapă, peste două săptămâni, la Mangalia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE