Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep își pregătește revenirea. Fostul lider WTA își propune să joace la turneul din Hong Kong, la final de octombrie

Simona Halep își pregătește revenirea pe teren. Fostul lider WTA speră să joace, din nou, la final de octombrie, în Hong Kong.

Prezentă la tragerea la sorți a tabloului principal de la Țiriac Foundation Trophy, turneu de categorie WTA 125 care va începe mâine, Simona a vorbit și despre cazul de dopaj în care a fost implicat liderul ATP, Jannik Sinner.

Chiar dacă a picat două teste anti-doping în luna martie, italianului i s-a permis să joace în continuare, fără să fie suspendat.

Halep: Sper să revin pe teren, acolo îmi doresc să fiu

”Nu am nimic cu jucătorul Sinner, chiar cred că poate fi o contaminare, știu cât de greu și urât este. Modul de judecată a fost însă diferit și nu a fost corect nici față de mine, nici față de alți jucători care au trăit acest infern acum doi ani, am fost 3-4 jucători în aceeași situație, sper în viitor să se judece la fel, pentru că indiferent dacă ești numărul 1 sau numărul 200, trebuie să fii tratat la fel în această situație.

Echipa mi-a dat acele suplimente, probabil responsabilitatea era a mea, să mă duc eu cu ele la laborator, deși niciun jucător nu face asta, pe cutie nu scria că este interzisă vreo substanță. Chiar nu vreau să mai treacă cineva prin asta, este foarte urât, însă e un subiect pe care vreau să îl las în urmă, am viața înainte. Sper să revin pe teren, acolo îmi doresc să fiu, nu știu pentru cât timp, dar îmi doresc să revin.

Plănuiesc la sfârșit de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong, sper să fiu sănătoasă și aptă să joc, ăsta e planul acum.”, a declarat Simona Halep.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE