Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Se apropie sezonul evenimentelor de sărbători la Ramada Plaza Bucharest și Ramada Bucharest Parc

Un nou sezon, un nou început pentru cele mai frumoase amintiri de Crăciun, iar hotelurile Ramada Plaza Bucharest și Ramada Bucharest Parc devin locurile ideale atât pentru răsfăț, cât și pentru celebrarea momentelor speciale. 

 *Articol susținut de Ramada Plaza Bucharest și Ramada Bucharest Parc

Cu o paletă diversificată de oferte și servicii personalizate, complexul nostru vă invită să experimentați calitatea serviciilor noastre gastronomice, într-o lume plină de rafinament și bun gust alături de o binemeritată călătorie spre relaxare.

Oferte exclusive pentru Crăciun și Revelion

Petrecerea corporate de Crăciun este momentul ideal pentru a răsplăti echipa și a întări legăturile în cadrul unei atmosfere festive. La Ramada Bucharest Parc și Ramada Plaza Bucharest, ofertele speciale încep cu tarife foarte bune și includ meniuri cu preparate diversificate și opțiuni care să-ți satisfacă toate preferințele. Alege cele mai bune oferte pentru tine și echipa ta!

Și pentru că Revelionul este la doar câți pași distanță de Crăciun, trebuie să te pregătești din timp pentru a te putea bucura de un nou început de an. Acum este momentul să îți rezervi locul și să intri în noul an pe ritmurile vibrante ale trupei Still Band, alături de prieteni și familie. Prețul pentru grupuri de minimum 10 persoane este de 845 lei de persoană, iar pentru rezervări individuale, prețul este de 895 lei de persoană. O noapte de distracție garantată te așteaptă să începi anul 2025 cum se cuvine! Vezi toate ofertele de Revelion aici.

Vitality Club, un refugiu pentru minte, trup și suflet 

La Vitality Club, confortul și starea de bine se întâlnesc într-un cadru elegant, unde oaspeții și membrii clubului sunt invitați să se deconecteze de la agitația cotidiană. Cu o gamă variată de servicii special concepute pentru revitalizarea corpului, clubul oferă o experiență completă de wellness.

Până la 31 octombrie, poți beneficia de o super ofertă. Discount de până la 20% la abonamentele anuale pentru non-membri și până la 30% reducere pentru membrii actuali ai clubului. De la piscina semiolimpică interioară și exterioară cu jacuzzi all season până la salina cu sare de Himalaya, sauna umedă și uscată, sala de fitness, tenis și aerobic, fiecare detaliu este gândit pentru propria ta sănătate și stare de bine.

Indiferent dacă alegi să te răsfeți cu un tratament spa sau să participi la o clasă de aerobic care îți va oferi acel boost de energie de care ai nevoie, cu Vitality Club ești mai aproape de un stil de viață echilibrat. Așa că programează o vizită la numărul de telefon 021 549 2252 sau la adresa office@vitalityclub.ro și profită de această ofertă!

Hotelurile noastre participă în perioada următoare la târgul de nunți Mariage Fest, organizat la Palatul Parlamentului, iar cu această ocazie vă invită să descoperiți oferta special concepută pentru acest eveniment.

Descoperă tendințele noului sezon la Mariage Fest

Visezi la o nuntă într-o locație perfectă, dar nu știi de unde să începi? Anul acesta, Complexul Ramada Plaza Bucharest și Ramada Bucharest Parc va fi prezent la Mariage Fest, cel mai mare târg de nunți din România, care va avea loc în perioada 1-3 noiembrie la Palatul Parlamentului.

Fiecare nuntă are o poveste plină de emoții și amintiri care merită celebrate cum se cuvine. De la decoruri elegante și aranjamente florale impresionante până la cele mai delicioase preparate și fotografi talentați, totul este la îndemâna ta.

Rezervă-ți evenimentul între 4 și 15 noiembrie în hotelurile noastre și poți beneficia de un discount de 10%.

Mai multe informații despre opțiunile oferite și rezervări se pot obține la numărul de telefon 021 549 2000 sau printr-un mail la adresa events@ramadabucharestparc.ro.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE