Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sebastian Burduja l-a depășit pe Nicușor Dan în sondajele pentru Primăria Generală

DISCLAIMER: Acest articol este plătit și provine integral dintr-o sursă de comunicare externă. Euronews România pune la dispoziție spații de comunicare, în timpul campaniei electorale, în condiițile prevăzute de lege.

Echipa editorială Euronews România nu este implicată în niciun mod în realizarea acestui tip de articol și în verificarea acurateții informațiilor prezentate. Autorii își asumă responsabilitatea pentru întregul conținut.

Un nou sondaj realizat de Jarding Global LLC a relevat o schimbare semnificativă în preferințele electoratului pentru funcția de Primar General. Sebastian Burduja, candidatul PNL, a reușit să-l depășească pe Nicușor Dan, candidatul independent susținut de Alianța Dreapta Unită.

Conform datelor sondajului, Sebastian Burduja conduce cu 27,8% din intențiile de vot, urmat îndeaproape de Nicușor Dan, care are 27,2%. Aceasta reprezintă o răsturnare de situație surprinzătoare și semnificativă în contextul alegerilor.

Gabriela Firea, candidata PSD, se clasează pe locul trei cu 19,3%, urmată de Cristian Popescu Piedone de la PPUSL cu 17,7% și Mihai Enache de la AUR cu 5,4%. Alte partide și candidați cumulează împreună 2,6% din intențiile de vot.

Sondajul pentru Consiliul General arată de asemenea o competiție strânsă, cu PSD pe primul loc cu 26,3%, urmat de Dreapta Unită cu 23,5% și PNL cu 21,7%. l AUR obține 10,1%, iar PPUSL 7,6%. Alte partide cumulează 10,8%.

CMF: 21240015

PRECIZARE: Euronews România își rezervă dreptul de a refuza comunicări care conțin atacuri la persoană, acuzații ori încălcări ale drepturilor garantate de Constituție pentru toți cetățenii României.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE