Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Scrimerii Mălina Călugăreanu și Iulian Teodosiu se căsătoresc după 10 ani de relație

Scrimerii Mălina Călugăreanu și Iulian Teodosiu au decis să se căsătorească, după zece ani de relație. La 28 de ani, Mălina Călugăreanu a fost singura reprezentantă a scrimei românești la Jocurile Olimpice de la Paris. În vârstă de 30 de ani, Iulian Teodosiu a participat la ediția de la Tokyo, în 2021. 

 Scrimerii Mălina Călugăreanu și Iulian Teodosiu se căsătoresc

Mălina Călugăreanu și Iulian Teodosiu au decis să facă marele pas. Totul s-a întâmplat în vacanța din Statele Unite, acolo unde Iulian a cerut-o de soție pe partenera lui.

 Iulian Teodosiu, component al lotului național de scrimă: „M-am descurcat bine, am luat inelul de acasă, l-am dus până în State, l-am ascuns... L-am luat când ea nu era acasă, l-am ascuns în locuri în care nu umbla, că erau decorațiunile de Crăciun.”

 Mălina Călugăreanu, componentă a lotului național de scrimă: „Nu am bănuit nici măcar o secundă că e vorba de așa ceva.”

 Iulian Teodosiu: „M-a luat în brațe direct și dup-aia am întrebat-o: „Ce ai zis? Da? Nu? Da, da...”

 Mălina Călugăreanu: „Era clar că nu o să zic nu.”

 În această vară, Mălina a fost singura reprezentantă a scrimei românești la Jocurile Olimpice de la Paris. În schimb, Iulian a ratat chiar la ultimul meci calificarea la a doua sa ediție de Jocuri, după Tokyo 2021.

 Mălina Călugăreanu, componentă a lotului național de scrimă: „Dezamăgirea pentru faptul că Iulian nu a reușit calificarea a fost mult mai mare decât bucuria pe care am simțit-o pentru reușita mea.”

Iulian Teodosiu, component al lotului național de scrimă: „M-am bucurat foarte tare pentru ea și am încercat, totuși, să nu las dezamăgirea mea să afecteze apoi pregătirea și parcursul ei la Jocuri.”

 În 2022, Iulian Teodosiu a câștigat medalia de bronz la Campionatele Mondiale, în proba de sabie individual. Mălina Călugăreanu a obținut la rândul ei bronzul în 2023, la Jocurile Europene, în proba de floretă individual.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE