Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Rugbystul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

Connor Garden-Bachop, rugbyst din Noua Zeelandă, a murit subit la vârsta de 25 de ani, a anunţat marţi Federaţia de rugby din Noua Zeelandă, citată de AFP. "Connor a decedat luni. Întreaga lume a rugbyului este focalizată să-i susţină pe apropiaţii săi", a indicat New Zealand Rugby într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Poliția neozeelandeză a precizat că nu consideră ”suspect” decesul sportivului, astfel că moartea sa nu necesită o ancheta aprofundată. Medicii legiști urmează să determine cauza decesului.

Cine a fost Connor Garden-Bachop

Connor Garden-Bachop, jucătorul celor de la Highlanders, a jucat 30 de meciuri în Super Rugby, principala competiţie rezervată cluburilor din Emisfera Sudică.

Garden-Bachop jucase pentru Highlanders timp de cinci sezoane, dar nu mai urma să continue în cadrul echipei și în sezonul următor.

El a postat sâmbătă pe Instagram: "Vă mulțumesc @highlandersteam pentru cinci ani de neuitat. Mulțumesc tuturor celor din sud pentru că m-au făcut să mă simt ca acasă și le mulțumesc băieților cu care am fost onorat să împart terenul. A fost o plăcere. Îmi va fi dor de voi toți. Până data viitoare".

Connor Garden-Bachop este fiul foştilor internaţionali neozeelandezi Stephen Bachop şi Susan Garden-Bachop şi nepotul unui alt All Black, Graeme Bachop.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE