Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Regele Charles al III-lea, luat în brațe de o întreagă echipă de rugby. Monarhul a descris îmbrățișarea ca fiind „vindecătoare”

Regele Charles al III-lea a fost îmbrățișat de echipa feminină de rugby a Noii Zeelande. Monarhul britanic a râs în timp ce a fost acaparat afectuos de sportive.

Îmbrățișare de grup pentru Regele Charles al III-lea

Echipa naţională feminină de rugby a Noii Zeelande a mers în vizită, miercuri, la Palatul Buckingham și l-a întâlnit pe Regele Charles al III-lea. Una dintre jucătoare i-a cerut politicos acestuia o îmbrățișare. Surprins, el i-a răspuns imediat cu „De ce nu?”, apoi sportivele l-au strâns în brațe preț de câteva secunde.

„Ne dorim toate o îmbrăţişare, dar doar dacă este în regulă”, a spus jucătoarea Ayesha Leti-I'iga, cea care a avut inițiativa, potrivit BBC. „O îmbrățișare? De ce nu?”, a spus monarhul, iar în următoarea clipă s-au auzit sunete de bucurie și a urmat îmbrățișarea de grup.

Suveranul britanic, care a fost diagnosticat cu cancer la începutul anului, a spus că îmbrățișarea a fost „de-a dreptul vindecătoare”.

Iar apoi, au făcut fotografii împreună, iar monarhul a fost la fel de bucuros.

Echipa feminină de rugby a Noii Zeelande a venit la Londra pentru un meci. Regele Charles al III-lea va merge luna viitoare în Australia pentru un summit al liderilor din Commonwealth. El a spus că, la sfatul medicului, a anulat vizita în Noua Zeelandă.

De curând, Catherine, prințesa de Wales, a transmis că a terminat chimioterapia. „Viața așa cum o știi se poate schimba într-o clipă”, a spus ea.

„În timp ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun cât de ușurată mă simt acum că am terminat în sfârșit tratamentul de chimioterapie. Drumul meu către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”, a adăugat ea. Problemele ei de sănătate au început în ianuarie, când a fost internată pentru un tip nespecificat de intervenție chirurgicală abdominală. Aceasta a dezvăluit apoi în martie că are cancer, într-un mesaj video în care spunea că urmează un tratament și că va avea nevoie de intimitate în perioada de recuperare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE