Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Primele reacții după calificarea României în optimile EURO 2024. Ciolacu: ”Ați muncit, ați suferit şi ați câștigat”

Echipa națională a României s-a calificat de pe prima poziție în optimile Campionatului European de fotbal, după remiza de 1-1 cu Slovacia.

Reușita tricolorilor a fost motiv de bucurie pentr toți românii, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu au fost printre primii care au venit cu un mesaj.

”Felicitări echipei naționale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, ați adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!”, este mesajul postat de Klaus Iohannis, pe pagina personală de Facebook.

Marcel Ciolacu a văzut victoria de pe stadionul din Frankfurt. Premierul României a trăit momentele emoționante ale calificării alături de suporteri.

”Ați muncit, ați suferit şi ați câștigat! Bravo, România! Ați adus bucuria în sufletul românilor!!!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE