Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Percheziții în Parlamentul Republicii Moldova. În dosar ar fi vizat șeful direcției juridice din Parlament

Au fost percheziții în Parlamentul Republicii Moldova. Este vizat șeful Direcției Juridice, scrie presa de la Chișinău. Informația însă nu a confirmată de procurori.

Serviciul de Informații și Securitate și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate au anunțat că vor publica mai târziu detalii despre dosar.

Ancheta este condusă de Procuratura pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale (PCCOCS) din Republica Moldova, dar și de Serviciul de Informații și Securitate.

„Pentru moment, se efectuează acțiuni procesuale într-o cauză penală sub conducerea procurorilor Procuraturii Pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale (PCCOCS). Cu mai multe detalii, vom reveni pe parcursul acestei zile”, a declarat pentru Europa Liberă purtătoarea de cuvânt a Serviciului de Informații și Securitate (SIS), Daniela Mînzat.

Menționăm că în 20 octombrie, în Republica Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale. În aceeași zi va fi organizat și un referendum privind aderarea țării la Uniunea Europeană.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE