Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

București: O femeie care își ducea fetița la grădiniță a căzut cu mașina într-un crater uriaș, în Sectorul 6

O mașină, în care se aflau o mamă și fiica sa, a căzut într-un crater uriaș după ce asfaltul s-a surpat. S-a întâmplat chiar lângă o grădiniță din Sectorul 6 din București.

Potrivit autorităţilor, groapa a apărut din cauza greutăţii unei maşini de gunoi, care trece prin zonă.

În incident au fost trei persoane implicate: șoferul autoutilitarei și alte două persoane din autoturismul parcat.

La faţa locului au sositechipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, reprezentanţi ai Serviciului Disciplină în Construcţii Sector 6, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 6 şi un echipaj SMURD, care i-a acordat femeii îngrijiri medicale.

Toate persoanele s-au autoevacuat, cele două persoane din autoturism fiind asistate medical la fața locului de către echipajul medical, refuzând transportul la spital.

Reacția Primăriei Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a transmis, într-un comunicat, că surparea nu a avut loc în curtea unei instituții de învățământ.

Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățământ. Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți. Înainte de '89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete. Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului, din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul”, a transmis Primăria Sectorului 6 într-un comunicat.

În comunicat se mai arată că „Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă și că rețelele de utilități sunt administrate de către Primăria Municipiului București”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE