Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marcel Ciolacu dezvăluie ce notă a luat la Bacalaureat și la examenul de licență: ”Să închidem acest circ”

Premierul Marcel Ciolacu a făcut publice notele pe care le-a obținut la Bacalaureat și la examenul de licență, marți seară, după ce anterior, într-o conferință de presă, spusese că nu își amintește exact rezultatele.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Ciolacu a menționat că a absolvit liceul acum 38 de ani și a promovat Bacalaureatul cu media 7,03, iar examenul de licență l-a finalizat cu media 9,00.

@marcel_ciolacu Am decis să închid acest subiect pentru totdeauna. 🤝 #marcelciolacu #unpresedintepentrutoti ♬ sunet original - marcel_ciolacu

”Ca orice om normal, aseară, după ce am terminat şi cu crescătorii de oi, m-am dus acasă şi am avut proasta inspiraţie să dau drumul la televizor şi să văd ştirile. Normal că toate ştirile au început că eu nu am ştiut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susţinut acum 38 de ani.

Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate dplimele, să închidem acest circ care la început l-am crezut că este unul într-o limită normală”, a declarat Ciolacu, pe canalul său de Tik Tok.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în 24 august, la Congresul PSD în care a fost desemnat candidat la Președinție, că și-a căutat diploma de Bacalaureat și că are copia ei legalizat.

El a explicat că a pus familia înaintea studiilor pentru o perioadă, ca explicație pentru diferența de câțiva ani între terminarea liceului și începerea facultății.

”Înţeleg miza, înţeleg jocul, înţeleg orice vreţi. Nu am jignit pe nimeni şi vreau să nu fiu jignit”, a mai spus Ciolacu la conferința de presă de după Congresul Național PSD, conform sursei citate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE