Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele ca preşedinte al României

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat joi că şeful statului, Klaus Iohannis, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor sale ca preşedinte al României.

"E mai sensibil domnia sa. Eu nu m-am supărat când am 'vândut' Ardealul, nu m-am supărat când ieşea zilnic şi spunea 'PieSieDie'. Mi-am văzut de treaba mea şi am încercat să aduc argumente în faţa românilor că lucrurile nu stau aşa. Nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele ca şi preşedinte al României. Şi v-o spun fără nicio reţinere, chiar dacă îl supăr din nou", a spus Ciolacu la HotNews.ro.

Ciolacu a fost întrebat despre faptul că preşedintele Iohannis s-ar fi supărat pe el pentru felul în care s-a poziţionat în abordarea unei legi care l-ar favoriza în alegerile parlamentare.

Referindu-se la posibilitatea de a se ridica la nivelul propriilor aşteptări, Ciolacu a spus: "Da, pentru că, în primul rând, am învăţat din greşelile făcute de domnia sa şi de domnul Băsescu şi de domnul Iliescu. Cred că au fost abordări total greşite, raportate la nişte vremuri trecute, pe care eu îmi doresc să le fi depăşit", a mai spus preşedintele PSD.

Întrebat cine a fost cel mai bun preşedinte şi premier al României, Ciolacu a răspuns: "La fiecare am ceva de comentat. Cred că Emil Constantinescu ar fi putut să scrie istorie (...). Premier, dacă vorbim economic, cred că Adrian Năstase a fost cel mai aplicat".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE