Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Biletele la concertele trupei Oasis, epuizate. Unii fani le revând și cu 10.000 de euro

Biletele la concertele care vor marca reunirea după 15 ani a trupei Oasis s-au vândut integral până sâmbătă seară. Formația britanică a anunţat că toate biletele din Regatul Unit au fost vândute într-un interval de 10 ore. Mulţi fani au petrecut însă o zi întreagă în cozi online. Totodată, unele dintre bilete au fost listate pe site-uri de revânzări la preţuri extrem de mari.

Biletele la concertele Oasis, epuizate. Fanii s-au plâns de probleme tehnice şi de lungi aşteptări pe platformele online

Oasis a anunţat că va susţine 17 concerte în Regatul Unit şi Irlanda, primul spectacol urmând să aibă loc la Cardiff în iulie 2025, urmat de show-uri la Manchester - oraşul în care acest grup s-a format în anul 1991 -, Londra, Edinburgh şi Dublin.

Existau estimări ca peste un milion de bilete să se dea în doar câteva minute. În schimb, toate biletele din Regatul Unit au fost vândute într-un interval de 10 ore.

Mulţi fani au petrecut o zi întreagă în cozi online. Chiar și așa, unii n-au reușit să pună mâna pe un bilet.

Cei care au încercat să se conecteze pe trei site-uri specializate în vânzări de bilete, Ticketmaster, See Tickets şi Gigsandtours, au raportat multe probleme tehnice, inclusiv mesaje de eroare şi faptul că au fost daţi afară de pe acele platforme online înainte de a putea să achiziţioneze bilete.

Totodată, unele dintre bilete au fost listate pe site-uri de revânzări la preţuri de peste 8.000 de lire sterline (aproape 10.000 de euro).

Oasis, destrămată în 2009, „nu mai privește înapoi cu mânie”

După ani de conflicte, Liam, fondatorul și vocalistul Oasis, şi Noel, chitarist şi compozitor, s-au certat încă o dată în vara lui 2009, la Festivalul Parisian Rock en Seine. Cei doi s-au luat la bătaie înainte de concert. Altercația a dus la destrămarea grupului fondat în 1991 la Manchester, Noel Gallagher anunțând că părăsește grupul.

De atunci, fraţii au mai schimbat replici pe reţelele de socializare sau prin presă, înainte de o relativă acalmie în ultima vreme, astfel că fanii au tot sperat la o împăcare.

Într-un interviu de săptămâna trecută, Noel l-a complimentat pe Liam și i-a lăudat „tonul vocii şi atitudinea”.

După succesul uluitor al lui ”Definitely Maybe”, Oasis a atins apogeul popularităţii cu ”(What's the Story) Morning Glory?” lansat în 1995, care include hiturile sale precum ”Wonderwall” şi ”Don't Look Back in Anger”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE