Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Joe Biden nu vrea să audă de retragere: ”Nu plec nicăieri. Sunt cel mai bun candidat pentru a-l învinge pe Trump”

Joe Biden a promis luni că va rămâne în cursa prezidențială. Președintele Statelor unite este de părere că alegătorul mediu îl dorește în continuare pe lista democraților, potrivit Reuters.

"Nu plec nicăieri", a declarat Biden la MSNBC după ce a participat la emisiunea Morning Joe a rețelei.

El i-a îndemnat pe toți cei care doresc ca el să se dea la o parte să candideze împotriva acestuia atunci când Convenția Națională Democrată se va reuni în august.

Interviul a fost o altă încercare a lui Biden de a-și reveni după o dezbatere șubredă împotriva lui Donald Trump, care a avut loc pe 27 iunie și care a ridicat semne de întrebare cu privire la capacitatea sa mentală.

Biden și-a exprimat frustrarea față de ceea ce el a numit un efort din partea "elitelor" de a-l forța să iasă din cursa prezidențială împotriva lui Trump, pe care l-a învins în 2020, alegerile urmând să aibă loc pe 5 noiembrie.

Când coprezentatoarea Morning Joe, Mika Brzezinski, a enumerat o listă de organizații de știri importante și experți care i-au cerut să se retragă, Biden a respins întrebarea.

"Nu-mi pasă ce cred aceste nume mari. Concluzia este că nu plec nicăieri. Nu plec nicăieri. Nu aș fi candidat dacă nu aș fi absolut convins că sunt cel mai bun candidat pentru a-l învinge pe Donald Trump în 2024". a declarat Biden.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE