Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jocurile Olimpice 2024. Tom Cruise, cascadorie spectaculoasă la ceremonia de închidere

Misiune imposibilă la Jocurile Olimpice 2024. Tom Cruise pregătește o cascadorie spectaculoasă pentru ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris. Celebrul actor, cunoscut pentru acrobațiile periculoase, va coborî pe o frânghie, de pe acoperișul stadionului, de la o înălțime de 42 de metri.

Tom Cruise, în „Misiune imposibilă” la Jocurile Olimpice 2024

Starul american, în vârstă de 62 de ani, este cunoscut pentru pasiunea cu care își execută singur cascadoriile. Tom Cruise tocmai a terminat filmările la noua serie a producției „Misiune Imposibilă”, desfășurate la Paris și Londra.

Actorul a fost văzut destul de des în capitala Franței. El a mers în aceste zile la competițiile sportive de înot și gimnastică de la Jocurile Olimpice și a fost de fiecare dată asaltat de fanii care voiau un fotografie.

Cascadorie făcută de Tom Cruise la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris

La ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 11 august, Tom Cruise își va face intrarea în scenă într-o manieră demnă de o misiune imposibilă, strict secretă până acum.

După ce își va face apariția pe stadion, organizatorii au pregătit o înregistrare video în care starul duce steagul olimpic la Los Angeles, viitoarea gazdă a Jocurilor Olimpice - în 2028. Cruise va goni cu motocicleta pe străzile Parisului și apoi se va urca la bordul unui avion. Odată ajuns în California, el va sări din aeronavă și va duce steagul olimpic pe celebrul deal cu însemnele Hollywood, vechi de peste 100 de ani. Simbolul Jocurilor Olimpice va fi apoi înmânat unor atleți.

Cascadoria pusă la cale de organizatorii francezi rivalizează cu spectaculoasa descindere a Agentului 007, interpretat de Daniel Craig, și a reginei Elisabeta, la Jocurile Olimpice găzduite de Londra, în 2012.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE