Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Halep, nerăbdătoare să revină pe teren. Ea și Nadia Comăneci au premiat-o pe Miriam Bulgaru, câștigătoarea Țiriac Foundation Trophy

Simona Halep spune că abia așteaptă să se întoarcă pe teren și să se bucure de tenis. Ea a fost într-o postură deosebită, pentru prima dată în România, pentru că ea și Nadia Comăneci au acordat premiul tenismenei Miriam Bulgaru, care a câștigat Țiriac Foundation Trophy, disputat la București. Românca a câștigat în finală în fața Katinkăi von Deichmann, din Lichtenstein.

Halep și Nadia Comăneci, alături de Miriam Bulgaru, care a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy, cel mai important trofeu al carierei

Miriam Bulgaru a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, duminică, după ce și-a învins adversara cu 6-3, 1-6, 6-4, după mai bine de două ore.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 25 de ani a obţinut cel mai important trofeu al carierei sub privirile lui Ion Ţiriac, ale Simonei Halep, Soranei Cîrstea, dar şi ale Nadiei Comăneci.

„Ce zi pentru mine, pentru noi. V-am făcut o bucurie, dar şi voi mi-aţi făcut mie una, venind în număr aşa de mare. Am simţit energia spectatorilor, dar şi susţinerea foştilor şi actualilor sportivi, fără de care nu aş fi putut câştiga. Vă mulţumesc tuturor, vă iubesc!”, a spus Bulgaru la primirea trofeului, din partea Simonei Halep.

Cu acest prilej, Halep a spus cât de mult așteaptă să joace din nou tenis în competiții oficiale.

Simona Halep: Sper să mă întorc cât se poate de repede pe teren și să mă bucur și eu de tenis în continuare. Mai am foarte mult de muncit ca să ajung aproape de nivelul pe care mi-l doresc. Sper să și reușesc.

Reporter: Visezi la momentul când vei ridica un nou trofeu?

Simona Halep: Nu m-am gândit la acest lucru. Mă gândesc să fiu sănătoasă și aptă de joc. Domnul Țiriac (mi-aș dori să îmi ofere un trofeu n.r.), pentru că niciodată n-a vrut, nici la Madrid... (La Ţiriac Foundation Trophy) a fost și mai deosebit că a câștigat o româncă, vreau să o felicit din suflet, știu că nu este ușor să joci acasă, dar este și bine, și frumos, pentru că iei mult mai multă energie - și de la public, și de la persoanele dragi - și sper să îi dea curaj să mai facă finale și să le și câștige.

Fostul lider WTA își pregătește revenirea și speră să joace, din nou, la finalul lunii octombrie. „Plănuiesc la sfârșit de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong, sper să fiu sănătoasă și aptă să joc, ăsta e planul acum”, a declarat ea, de curând.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE