Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO. McDonald Trump, în campanie, în Pennsylvania

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a lucrat duminică la un McDonald's din Pennsylvania, atrăgând atenția asupra afirmațiilor sale potrivit cărora candidata democrată Kamala Harris a mințit că a lucrat anterior în industria fast-food.

În timp ce reporterii și asistenții priveau, un angajat i-a arătat fostului președinte cum să înmoaie cartofii prăjiți în ulei, să-i săreze și să-i pună în cutii folosind o spatulă.

„Este nevoie de experiență, de fapt, pentru a o face corect și rapid”, a spus Trump cu un zâmbet, punându-și deoparte haina costumului și purtând un șorț peste cămașă și cravată.

Vizita a avut loc în timp ce el a încercat să contracareze relatările candidatei democrate Kamala Harris din campanie, potrivit cărora a lucrat la un McDonald's în timp ce era la universitate, o experiență despre care Trump a afirmat - fără a oferi dovezi - că nu s-a întâmplat niciodată.

VEZI GALERIA
6 imagini

O mulțime numeroasă s-a aliniat pe strada din fața restaurantului din Feasterville-Trevose, o localitate care face parte dintr-o zonă cheie pentru alegătorii oscilanți din Pennsylvania.

Restaurantul respectiv a fost închis publicului în timpul vizitei lui Trump, fapt care a provocat unele controverse online.

Duminică seară au circulat imagini cu o hârtie lipită pe ușa restaurantului care spunea că acesta va fi închis până la ora locală 16:00 pentru a „găzdui o vizită la cererea fostului președinte Trump și a echipei sale de campanie”.

După ce a servit comenzile la pachet oamenilor care se aflau pe banda de drive-thru, Trump s-a aplecat pe fereastră, purtând încă șorțul, pentru a răspunde întrebărilor presei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE