Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Andrew Tate râmâne în arest la domiciliu, iar fratele său - sub control judiciar. Decizia, definitivă

Andrew Tate rămâne în arest la domiciliu, iar fratele său, Tristan Tate, sub control judiciar pe o perioadă de două luni, a decis, joi, Curtea de Apel Bucureşti.

05/09/2024 , 20:58

CAB: Andrew Tate râmâne în arest la domiciliu, iar fratele său - sub control judiciar

În schimb, instanţa a admis contestaţiile formulate de fraţii Tate în sensul înlăturării obligaţiei lui Andrew Tate de a nu comunica cu presupusa victimă şi înlăturării obligaţiei lui Tristan Tate de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 50 m de presupusele victime, de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea.

Curtea de Apel a menţinut decizia Tribunalului Bucureşti, care a respins cerea DIICOT de arestare preventivă a celor doi britanici.

Decizia este definitivă.

UPDATE. Decizia a fostă amânată până pe 5 septembrie.


Știrea inițială:

Atât avocații celor doi, cât și procurorii au contestat măsura.

Curtea de Apel București trebuie să decidă așadar dacă îi trimite pe cei doi în arest sau le ridică interdicțiile.

Recent, frații Tate au fost acuzați de trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare de bani, influenţarea declaraţiilor şi favorizare a făptuitorului.

În acest dosar, procurorii DIICOT le-au pus sechestru celor doi britanici și pe 19 mașini de lux, 11 terenuri, dar și pe sume importante de bani - în total, bunuri de 2,5 milioane de euro.

Fraţii Tate şi cele două complice - Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel - au fost trimişi în judecată într-un alt dosar pe 20 iunie 2023, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil. Procesul încă se află în stadiul de cameră preliminară.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE