Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fostul medic sportiv Larry Nassar, condamnat pentru abuzuri asupra unor sportive, a fost înjunghiat în închisoare

Larry Nassar, medicul sportiv, condamnat pentru abuzuri sexuale asupra unor sportive pe vremea când lucra pentru lotul național de gimnastică al Statelor Unite și la Universitatea de stat din Michigan, a fost înjunghiat de mai multe ori în timpul unei altercații cu o altă persoană încarcerată într-o închisoare federală din Florida, a anunțat luni Associated Press.

Două persoane care au vorbit cu AP sub rezerva anonimatului au declarat că atacul ar fi avut loc duminică la United States Penitentiary Coleman din Florida. Nassar ar fi fost înjunghiat în spate și în piept. desfășurare.

Abuzurile lui Nassar

Nassar a recunoscut că a agresat sexual atleți, inclusiv pe Simone Biles, McKayla Maroney și Aly Raisman, medaliate cu aur la Jocurile Olimpice.

În 2018, mai mulți sportivi au depus mărturie cu privire la mai mult de două decenii de abuzuri, spunând că afirmațiile lor au fost ignorate de antrenori și instructori.

Nassar a fost condamnat la o pedeapsă minimă de 40 de ani și maximă de 175 de ani de închisoare pentru faptele sale. În total, peste 160 de persoane au depus mărurie împotriva lui Larry Nassar.

 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE