Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

EXCLUSIV. Ana Maria Bărbosu, prima reacție după decizia TAS: ”A fost o medalie chiar mult mai muncită”

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a declarat că nu a știut cum să reacționeze după ce a aflat de la antrenorul ei despre decizia TAS prin care a primit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ana Maria Bărbosu a oferit prima reacție în direct la Euronews România.

”Am primit această veste înconjurată de părinți. Eram în sufragerie și am văzut că după ora 19 o să fie dat un verdict.

Nici măcar nu am știut cum să reacționez. M-a sunat antrenorul meu de club și m-a întrebat dacă am văzut. Nu am știu despre ce vorbește. M-a felicitat și atunci am realizat ce decizie s-a luat”, a afirmat Ana Maria Bărbosu, la Euronews România.

Ana Maria Bărbosu: ”Sărbătoresc împreună cu familia”

”A fost o medalie chiar mult mai muncită de data asta. Fără sprijinul antrenorilor, au venit cu această idee de a contesta decizia finală și fără sprijinul Federației, fără toate persoanele, avocații care au știut cum să pună problema, nu ar fi fost posibilă această medalie. Acum sper să le reușesc să le mulțumesc tuturor.

Sărbătoresc împreună cu familia”, a mai spus gimnasta.

”Ultimele zile nu au fost chiar liniștite. Am stat ca pe ace”

Ana Maria Bărbosu a spus că își dorește acum o vacanță.

E devreme spus că m-am liniștit. Ultimele zile nu au fost chiar liniștite. Am stat ca pe ace. Următorul pas este să am o vacanță în care să pot să mă liniștesc.

Nu eram atât de convinsă că eu pot să ajung pe podiumul olimpic. În ultimele zile când mă pregăteam pentru finala de la sol, am spus că trebuie să fac cel mai bun exercițiu și să dau cât mai mult publicului și arbitrelor. Asta am reușit să fac și sunt extrem de mulțumită.

Modul în care s-a desfășurat această încununare cu medalia o să facă mult mai memorabil acest moment”, a concluzionat Ana Maria Bărbosu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE