Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Euronews.ro, în topul celor mai citite site-uri de știri din România în ziua alegerilor. Euronews România, prima televiziune care a difuzat datele exit-poll

În ziua alegerilor locale și pentru Parlamentul European, peste 440 de mii de oameni și-au luat informațiile de pe site-ul nostru, euronews.ro. Români din țară, dar și din Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, Franța, Belgia ori Republica Moldova.

Mai mult, în ziua alegerilor locale și europarlamentare, Euronews România a adus la ora 22 primele date de la exit poll-ul Curs-Avangarde. Dumneavoastră, telespectatorii ați aflat primii rezultatele. Pentru că alegerile sunt la Euronews.

Euronews România a depășit Prima News, Aleph pe toată ziua, precum B1TV pe mai multe tronsoane.

Performanța a dus în premieră euronews.ro în topul celor mai urmărite site-uri din România.

În clasamentul site-urilor televiziunilor de știri, conform datelor BRAT/SATI, euronews.ro a fost pe locul trei, după digi24.ro și romaniatv.net, dar în fața unor competitori precum antena3.ro ori b1tv.ro. De asemenea, Euronews.ro s-a clasat pe locul 15 printre toate publicațiile online din România.

2 ani de știri la alt nivel

Pe 26 mai 2024, Euronews România a împlinit doi ani de emisie. La Euronews România, misiunea noastră este de a oferi jurnalism nefiltrat, imparțial, bazat pe fapte. Credem că toate punctele de vedere contează și ne împotrivim în mod activ tendinței de a atrage public prin opinii, părtinire, scandaluri sau senzaționalism.

Avem drept scop declarat să rămânem fideli faptelor, dăm glas multor opinii și căutăm să oferim publicului nostru resursele de care are nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Jurnaliștii noștri cultivă claritate, empatie și integritate.

Descarcă aplicația Euronews România

Oamenii informați corect iau cele mai bune decizii. Fii unul dintre ei: descarcă aplicația Euronews Romania, urmărește-ne LIVE, află tot ce trebuie să știi despre subiectele momentului și contextul acestora!

De ce să descarci aplicația Euronews România

#1 - Ai parte de știri, reportaje, articole speciale, update-uri permanente

#2 - LIVE video permanent al emisiei Euronews Romania, la calitate ridicată (1080p60)

#3 - Video: Știri, Politică, Politică Externă, Economie, Tehnologie, Sport, Programe, Producții Speciale

#4 - Mod transfer de date redus și mod offline

Aplicația Euronews România îți oferă:

  • Știri, articole, articole cu video, producții speciale
  • Live 24/7: emisia HD Euronews Romania
  • Ultimele: timeline updatat permanent, cu cele mai importante știri
  • Programe : No Comment, @UPB, EuroEducația, Hype, Despre Una, Despre Alta
  • Specificații must-have:

Dark Mode

Mod offline

Mod transfer de date redus

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE