Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Documentarul ”I Am: Celine Dion”, lansat la New York: Producția urmărește lupta artistei cu o boală neurologică și autoimună rară

Documentarul ”I Am Celine Dion” a fost lansat la New York. Producția urmărește experiența artistei după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o boală care îi afectează capacitatea de a merge și de a cânta.

Cântăreața a declarat că documentarul este dedicat fanilor săi, care au suferit după ce ea și-a anulat turneul mondial și numeroase concerte, inclusiv pe cele din București.

Documentatul este dedicat fanilor săi

În urmă cu doi ani, Celine Dion a anunțat că suferă de această boală neurologică și autoimună rară, care se manifestă prin spasme musculare dureroase.

În timpul premierei de la New York, fundația artistei a anunțat că va dona 2 milioane de dolari pentru cercetarea bolilor autoimune. Documentarul va fi lansat pe o platformă de streaming pe 25 iunie.

”Foarte mulți oameni se confruntă cu afecțiuni autoimune”

Celine Dion, artistă: Este vorba despre oamenii care suferă. O mulțime de oameni suferă. Foarte mulți oameni se confruntă cu afecțiuni autoimune.

Sper că acest documentar îi va ajuta pe oameni să vorbească și să își împărtășească durerea și îngrijorarea. Nu vreau speranțe deșarte. Vreau să știu care este realitatea mea. Pentru că altfel nu putem merge înainte. Și asta e valabil pentru toată lumea. Aceasta este povestea mea.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE