Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cod roșu de distracție pe plaja din Costinești. Cum a fost a doua zi a festivalului Beach Please

Plaja din Costinești a răsunat de muzică pentru a doua zi consecutiv. Cei aproape 90 de mii tineri veniți la festival și-au văzut idolii și i-au aclamat.

Inițial gândit pentru doar trei zile de concerte, festivalul și-a extins durata pentru a le oferi generației Z cât mai multe experiențe de neuitat.

Pentru miile de tineri veniți la mare festivalul le-a implinit visurile. Artiștii preferați au fost la doar câțiva metri de ei.

”Am venit pentru vibe, pentru atmostferă, pentru cântăreți. Ne place sunetul, cel mai mult și ritmul. Și ne place cultura asta de rap american. Eu am facut baschet de performanță atația ani și ca la baschet piesele pentru baschet au fost mereu rapul si asa am început.”, spun tinerii prezenți la eveniment.

Drumul nu a fost o problemă pentru patru tinere care au venit de la aproape 150 de kilometri. Festivalul a fost și un bun prilej de a aduna mai multe generații la un loc.

”Mi se pare OK. Și noi am avut la vârsta noastră aceleași gusturi să zic așa. Tot ceva de genul... Era Hip-Hop ul la noi, pe vremea aia”, spune un tată venit cu fiica lui la festival

Seara s-a încheiat cu regina twerk-ului brazilian, Anitta, venită pentru prima oară în România.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE