Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Câinele care a cucerit plajele din Brazilia. Cu o agilitate remarcabilă, Floki ține pasul cu jucătorii de footvolley din Rio

Un border collie din Brazilia a cucerit internetul datorită abilităților sale impresionante la....volei pe plajă. După ce a fost antrenat de stăpânul său, câinele a reușit să-i uimească nu doar pe turiștii de pe plajele din Rio de Janeiro, ci și pe jucătorii profesioniști de „footvolley”.

Floki este un border collie în vârstă de 3 ani. Stăpânul său este antrenor de volei și a observat că animăluțul are un talent înăscut când vine vorba despre tenis cu piciorul. Rodrigues nu a anticipat ce succes va avea câinele său pe rețelele de socializare, când a început să posteze filmulețe cu antrenamentele și giumbușlucurile lui Floki.

Gustavo Rodrigues, stăpânul lui Floki: „Uneori face lucruri pe care nici profesioniști nu le fac, cum ar fi poziționarea pe teren. Câteodată mingea trece dintr-o parte a terenului în cealaltă și el nu întoarce spatele la ea. Se întoarce spre minge ca să o lovească direct. Sunt mulți jucători, chiar și profesioniști, care, atunci când joacă, în loc să se întoarcă spre minge, stau lateral. Așa că, pentru tot ceea ce face, este un succes pe Instagram, iar abilitățile sunt de nota 10.” 

Performanțele lui Floki i-au adus nu doar faimă, ci și oferte de parteneriate sau promovări.

Luiza Chioli, turist: „Când am văzut pe rețelele de socializare, ne-am gândit că sunt doar montaje, că au folosit cele mai bune secvențe. Dar am văzut că a jucat tot timpul, s-a descurcat foarte bine. Este foarte tare.”

Rodrigues și Floki călătoresc frecvent prin Brazilia. În timp ce câinele își dovedește abilitățile cu mingea, stăpânul său dă dovadă de creativitate în ceea ce privește postările de pe rețelele de socializare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE