Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Adrian Mutu, operat la Spitalul Floreasca. Care e starea de sănătate a antrenorului Rapidului

Adrian Mutu, antrenorul echipei de fotbal Rapid București, a fost operat, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din București, după ce sâmbătă dimineață a fost diagnosticat cu apendicită de medicii spitalului din Târgu Jiu.

Oficialii clubului de fotbal Rapid București au publicat pe pagina oficială de Facebook informații despre starea de sănătate a antrenorului Adrian Mutu.

”Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută.

Îi mulţumim domnului doctor Constantin Oprescu şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi”, a a anunțat echipa FC Rapid, pe pagina de Facebook.

La rândul său, Adrian Mutu a publicat o fotografie prin care dă de înțeles că se simte bine în urma operației.

Adrian Mutu a ajuns de urgenţă sâmbătă la Spitalul din Târgu Jiu, înainte de meciul pe care echipa Rapid îl dispută cu FCU Craiova. Medicii gorjeni nu au considerat că este nevoie de internare, însă antrenorul Rapidului a plecat către Capitală.

Meciul dintre FCU Craiova şi Rapid Bucureşti are loc sâmbătă, de la ora 21.30.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE