Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un hotel s-a prăbușit în Germania. O persoană a murit și alte opt sunt prinse sub dărâmături

O persoană a murit, iar alte opt sunt prinse sub dărâmături după ce un hotel s-a prăbușit parțial în landul Renania-Palatinat din sud-vestul Germaniei.

07/08/2024 , 09:06

Intervenție dificilă a salvatorilor pentru recuperarea victimelor din hotelul prăbușit

Poliția locală din Kröv a precizat că salvatorii au localizat trupul uneia dintre victime pe care nu l-au putut recupera până în acest moment. De asemenea, au reușit să comunice cu unele dintre persoanele prinse sub dărâmături.

"Din cauza pagubelor, operațiunea de salvare este extrem de solicitantă", au transmis autoritățile germane, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în localitatea Kröv. Operațiunea de salvare a victimelor este în continuare în desfășurare, relatează agenția dpa, citată de Agerpres.

”Câţiva oameni au reuşit să părăsească singuri clădirea şi primesc îngrijiri de la serviciile de salvare şi consilieri", a anunțat Poliţia, potrivit sursei citate.

În imaginile surprinse la faţa locului se pot vedea porţiuni ale clădirii cu mai multe etaje prăbuşite. Pompierii nu au putut pătrunde inițial în clădire din cauza riscului de prăbușire.

De asemenea, locuințele învecinate au fost evacuate, de teamă că imobilul s-ar putea prăbuși în continuare. Cauza producerii incidentului este deocamdată necunoscută, notează sursa citată.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE