Crescătorii de animale primesc un sprijin financiar de 26.047 milioane de lei pentru serviciile prestate în luna iunie şi în trimestrul II al anului 2022, informează joi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), potrivit Agerpres.
"Ministerul Agriculturii şi dezvoltării Rurale, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iunie şi în trimestrul II al anului 2022. Suma autorizată la plată este în valoare de 26.046.778 lei şi se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru solicitanţii care au accesat această formă de ajutor de stat, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor", se spune într-un comunicat al APIA.
Taguri
ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE
Oxygen semnează “Vocea Muntelui”, campania în care Vodafone celebrează 20 de ani de parteneriat cu Salvamont România
Campania integrată de comunicare “Vocea Muntelui”, concepută și implementată de agenția Oxygen, marchează cei 20 de ani de parteneriat strategic dintre Vodafone și Salvamont.
UPDATE Klaus Iohannis a promulgat bugetul pentru 2025
Bugetul de stat pentru anul 2025 a fost adoptat, sâmbătă, de Guvern. Proiectul merge acum în Parlament pentru a fi dezbătut și aprobat. Dacă va fi respectat calendarul propus de Coaliția de guvernare, bugetul de stat ar trebui să primească votul aleșilor până la finalul săptămânii viitoare.
Milioane de șoferi vor plăti taxa de poluare din 2026
Milioane de șoferi vor plăti așa-numita taxă de poluare de anul viitor. Măsura este prevăzută în Planul național de Redresare și Reziliență, iar autoritățile române sunt așteptate până la finalul primăverii să vină cu informații concrete despre cât și cum vom plăti această taxă.
România fruntașă în UE la creșterea salariului minim. În ultimii 10 ani, țara noastră a avut cea mai mare creștere a salariului minim dintre statele UE
România, Lituania, Bulgaria și Polonia au avut în perioada ianuarie 2015 - ianuarie 2025 cea mai mare rată medie anuală de creștere a salariului minim din UE.