Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Silvio Berlusconi a ieșit de la terapie intensivă. Fratele politicianului: ”Totul este în regulă”

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, care suferă de leucemie cronică, a fost transferat de la o unitate de terapie intensivă la un salon obișnuit al unui spital din Milano, unde este tratat pentru o infecție pulmonară, a anunțat duminică fratele său, citat de AFP, preluat de Associated Press.

"Totul este în regulă, a ieșit de la terapie intensivă″, a declarat Paolo Berlusconi, citat de cotidianul milanez Corriere della Sera, înainte de a-și vizita fratele în vârstă de 86 de ani la spitalul San Raffaele.

Agenția de presă italiană LaPresse a mai spus că fratele a confirmat transferul din secția de terapie intensivă a spitalului, unde a fost internat pe 5 aprilie. Spitalul a refuzat să comenteze acest raport, dar a declarat că va emite luni un buletin medical privind starea lui Berlusconi.

Berlusconi a fost spitalizat pentru a fi tratat de ceea ce medicii săi au spus că este o infecție pulmonară. În timpul spitalizării sale, medicii săi, inclusiv medicul său personal de lungă durată, au dezvăluit public că fostul premier italian suferă de leucemie cronică.

În trecut, Berlusconi a suferit și probleme cardiace grave, iar în 2020 a fost internat în același spital, în stare critică, din cauza COVID-19.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE