Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Shannen Doherty a murit. Actrița s-a stins din viață la 53 de ani, după lupta cu cancerul

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolurile sale din "Beverly Hills, 90210" și "Charmed", a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Actrița avea 53 de ani.

"Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala", a declarat Leslie Sloane, publicistul lui Doherty, într-o declarație pentru People.

Doherty a devenit celebră în 1990 în rolul bruneteiBrenda Walsh din serialul Fox "Beverly Hills, 90210".

Împreună cu fratele ei geamăn, Brandon, interpretat de Jason Priestly, familia Walsh era clasica familie, care se mutase recent din Minnesota în Beverly Hills.

După plecarea ei furtunoasă din "Beverly Hills, 90210", Doherty și-a găsit echilibrul în "Charmed", drama supranaturală care urmărește trei surori care descoperă că sunt vrăjitoare și trebuie să lucreze împreună pentru a lupta împotriva răului.

Născută în Memphis, Tennessee, Doherty s-a mutat în Los Angeles împreună cu familia în copilărie și și-a început cariera la vârsta de 10 ani cu un rol în serialul "Father Murphy". Michael Landon a văzut-o în serial și a distribuit-o în rolul lui Jenny Wilder în "Little House on the Prairie" la vârsta de 11 ani.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE