Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Liberalii, acuzați că nu respectă acordul din iarnă. UDMR: Dacă PNL nu respectă înțelegerea avem o problemă de funcționare a Guvernului

Vara nu-i ca iarna, aflăm din nou de la politicieni. Reprezentanții partidelor parlamentare invitați la consultări îi acuză pe liberali că nu respectă o înțelegere pe care au făcut-o astă iarnă cu PSD privind data alegerilor parlamentare.

Până la discuțiile de luni, fiecare partid își face propriile calcule legate de prezidențiale în așa fel încât să obțină cât mai multe voturi.

”Deci premeirul a delcarat la televizor că a invitat liderii partidleor poltiice a făcut asta și e cât se poate de clar acest semnal privind seriozitatea lui față de aceste consulatri e doar o mare piruetă pe care o face în acest mic joc PSD-PNL.

De altfel noi nu am avut nicio probelam cu data alegerilor la teremen în cotninuare credem că asta ar fi cel mai bine pentru români pentru credibilitate și predictibilitate. PNL ul are o problemă cu decizia pe care PNL a luat o acum câteva luni pare că sunt surpinsi că a apărut vara, nu îmi e foarte clar de ce.”, a declarat Oana Țoiu, deputat USR.

”Suntem pregătiți pentru orice. La fel, am făcut față în 9 iunie și că va fi în septembrie și că va fi în octombrie dar ne-am dori că alegerile să fie la termen care a fost stabilit acum 4-5 ani.

Președintele George Simion încă nu a primti invitația dar decizia va fi a președintelui în cadurl Biroului Politic, cine merge la negocieri.”, a declarat Călin Mătieș.

UDMR spune că va participa la discuțiile de luni cu premierul, dar, la fel, că așteaptă să primească invitația în mod oficial.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE