Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO Taylor Swift a câștigat șapte premii la MTV Video Music Awards și a stabilit un nou record

Taylor Swift a stabilit un nou record la gala MTV Video Music Awards. Ea a plecat acasă cu nu mai puțin de șapte premii, inclusiv premiul cel mare pentru videoclipul anului. A ajuns la un total de 30 de trofee VMA.

În discursul său de miercuri seară, Taylor Swift i-a mulțumit „iubitului ei, Travis” pentru că a fost prezent pe platoul de filmare al videoclipului „Fortnight” și a încurajat-o. Fanii au răsplătit menționarea starului NFL Travis Kelce cu urale puternice.

Taylor Swift a ajuns la numărul record de 30 de trofee VMA

„Tot ceea ce atinge acest bărbat se transformă în fericire, distracție și magie”, a spus ea, înainte de a trece la subiectul legat de alegerile prezidențiale din 2024 și de a-și îndemna fanii care au peste 18 ani să se înscrie la vot.

Swift a evitat să discute pe scenă despre candidatura la președinție a lui Kamala Harris. Cu o seară înainte, Swift a susținut-o pe vicepreședintă, la câteva momente după încheierea dezbaterii dintre Harris și fostul președinte Donald Trump.

Swift și Post Malone au obținut premiul pentru cea mai bună colaborare.

O dată cu cele șapte trofee, Swift ajunge la 30 de premii VMA, egalând-o pe Beyonce pentru titlul de cel mai premiat muzician din istoria VMA. Eminem este acum artistul masculin cu cele mai multe VMA-uri, cu 14 trofee.

Chappell Roan - cel mai bun artist nou

Chappell Roan a câștigat MTV Video Music Award pentru cel mai bun artist nou.

„Dedic acest premiu tuturor artiștilor drag care mă inspiră”, a spus ea. „Și dedic acest lucru persoanelor queer și trans din lumea pop. ... Vă mulțumesc pentru că m-ați ascultat”

Cealaltă voce de top a anului 2024, Sabrina Carpenter, a câștigat trofeul pentru cântecul anului pentru „Espresso”.

„Acest lucru este cu adevărat special”, a spus ea în discursul său, dedicat fanilor săi.

Katy Perry - premiul Video Vanguard

Katy Perry a primit premiul Video Vanguard Award, interpretând un colaj de opt melodii din întreaga ei carieră: „Roar”, „E.T.”, „California Gurls”, „Teenage Dream”, „I Kissed a Girl”, „Firework” și „Lifetimes„.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE