Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fanii români, încrezători că naționala o să bată Belgia. Ei i-au așteptat pe tricolori la finalul antrenamentului, ca să-i felicite și să facă poze

Zeci de fani români i-au așteptat pe jucătorii echipei naționale la finalul antrenamentului de la Würzburg. S-au pozat și au luat autografe de la favoriții lor. Încurajați de victoria categorică din primul meci, suporterii își fac planuri să stea cât mai mult timp în Germania.

Fanii români, lângă echipa națională

Aproximativ 30 de fani români i-au așteptat pe jucătorii echipei naționale la finalul antrenamentului de la Würzburg. Căpitanul Nicușor Stanciu a fost asaltat de suporteri pentru poze și autografe.

Fanii au venit în Germania din diverse colțuri ale Europei și nu numai.

Suporter: „Am avut bilete la primul meci, la al doilea avem două bilete, mai căutăm încă două, suntem siguri că o să facem rost. La al treilea, din păcate, nu mai avem atâta vacanță, dar ne întoarcem la optimi, la sferturi, adică suntem încrezători. La fazele superioare, absolut”.

Reporter: Cum e, doamnă? Rezolvați cu concedii, cu toate cele?

Susținătoare a naționalei: „Zic ei că ne întoarcem acasă, dar e foarte posibil să rămânem aici. Adică să avem bilete și meciul al treilea... Și să fim specifici, se vine și mai departe de București... Se vine și din...?”.

Susținătoare a naționalei: „Din Dubai”.

Suporter: „A fost ceva senzațional. Am mai fost la meciuri cu România și la alte meciuri, dar nu s-a comparat cu nimic”.

Susținătoare a naționalei: „Frumos, a fost deosebit, dar nu mă așteptam, sincer. Tot stadionul a cântat. A fost o atmosferă super. Sper să fim ori 0-0 cu Belgia, ori 1-0 pentru noi, mă gândesc, nu știu. Cred că o să câștigăm, cred că o să ne calificăm”.

Această familie este stabilită la aproximativ 230 de km de Würzburg. Chiar dacă nu au bilete la meciuri, părinții și copiii urmăresc cu emoție, din fața televizoarelor, evoluția tricolorilor.

Suporter: „Sperăm că reușim să facem o poză, să luăm un autograf măcar”.

Susținătoare a naționalei: „Am fost foarte entuziasmați, am țipat prin casă”.

Jucătorii echipei naționale au plecat spre hotel în uralele fanilor. Și cu doar câteva minute înainte ca la Würzburg să înceapă o ploaie torențială.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE