Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cum arată prima expoziție de tablouri a lui Johnny Depp. Starul de la Hollywood este pasionat și de pictură

Johnny Depp nu este doar un actor desăvârșit. E și pictor foarte apreciat. După ani de zile în care și-a ținut ascunse cele mai multe dintre tablouri, a decis să organizeze prima sa expoziție. Fanii starului îi pot admira lucrările în New York.

„O grămadă de lucruri”, așa își descrie Johnny Depp expoziția. Actorul prezintă publicului tablouri pictate cu ani în urmă sau unele mai recente. Printre ele, portretele unor rude sau prieteni.

VEZI GALERIA
6 imagini

Johnny Depp, actor: „Slujba mea de zi cu zi era cinematografia, să fac filme, să joc un rol. Pe lângă asta, mai existau aceste activități care, pentru mine cel puțin, sunt la fel de importante. De exemplu, muzica este prima mea dragoste, îmi place de când eram copil. Pe lângă asta, există o altă formă de exprimare, una tăcută, desenul, asamblarea acestor puzzle-uri de linii și forme.”

Anne-Sophie Villemin este consultant în artă. Ea l-a ajutat pe Johnny Depp să-și organizeze expoziția în așa fel încât vizitatorii să-l cunoască mai bine.

Anne-Sophie Villemin, consultant în artă: „Cu această expoziție, încercăm să arătăm care a fost întregul proces creativ, avem mici „insule” de povești. Fiecare „insulă” corespunde unui anumit grup de lucrări, unei serii de lucrări. Și toate sunt legate de un anumit moment din viața (lui Johnny Depp n.r.) sau de o anumită experiență.”

Johnny Depp, printre cei mai bine plătiți actori

Vara trecută, Johnny Depp a împlinit 61 de ani. Este cunoscut pentru rolul căpitanului Jack Sparrow din seria de filme „Pirații din Caraibe”. El are în palmares cinci premii MTV Movie Awards. Iar în această lună, în cadrul Festivalului de Film de la Roma, urmează să primească premiul onorific pentru întreaga carieră. La un moment dat, Johnny Depp a fost cel mai bine plătit actor, având încasări totale de aproape patru miliarde de dolari.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE