Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

CSM Bucureşti a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor

CSM București nu a reușit să se califice în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin după ce a fost eliminată de Metz în sferturile de finală.

După ce au pierdut meciul tur cu scorul de 27-24 pe teren propriu la București, echipa franceză s-a impus și în meciul retur, încheiat cu scorul de 29-23.

CSM Bucureşti nu s-a mai calificat din 2018 la turneul Final Four al competiţiei. Pentru echipa antrenată de Adrian Vasile au marcat Cristina Neagu 6 goluri, Emilie Hegh Arntzen, Grace Zaadi Deuna, Elizabeth Omoregie, Vilde Mortensen Ingstad şi Trine Jensen Oestergaard, câte 3 goluri, Jennifer Maria Gutierrez Bermejo 2.

Laura Glauser a apărat 9 şuturi (24,32%).

Golurile gazdelor au fost reuşite de Alina Grijseels (care va juca din vară la CSM) 7, Chloe Valentini 6, Louise Katharina Vinter Burgaard 6, Kristina Jorgensen 5, Anne Mette Hansen 3, Sarah Bouktit 1, Lucie Granier 1. Hatadou Sako a încheiat cu 10 intervenţii (31,25%). Meciul a fost arbitrat de sârboaicele Vanja Antic şi Jelena Jakovljevic, iar delegaţi EHF au fost croata Lidija Bojic Cacic şi grecul Sotiris Migas.

Cristina Neagu, înainte de meciul cu Metz

”E cel mai important meci al sezonului, pe plan intern știm cum stau lucrurile. Facem tot posibilul să ne calificăm. Va fi foarte greu, ele joacă foarte bine acasă, au mereu sala plină. E sfert de finală Champions League, facem tot ce putem să remontăm acest meci.

Ar fi o mare dezamăgire să nu mergem mai departe. Am analizat și încercăm să schimbăm ce nu a mers. Trebuie să fim exacte, mai ales în atac, să nu ratăm. Trebuie să facem totul mult mai bine decât ele pentru a ne califica. E nevoie de un meci perfect.

Competiția e acerbă, fiecare își dorește să ajungă în Final Four. Nu mergem să ne predăm la Metz. Ne-am obișnuit să jucăm de sărbători, nu contează. Contează doar să prindem o zi bună sâmbătă. Mesajul pentru fani e că vom da totul pe teren pentru a ne califica”, a fost declarația făcută de Cristina Neagu, înainte de meci, potrivit GSP.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE