Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cronometrul dezbaterii Harris-Trump. Câte minute de discurs au avut cei doi candidați

Dezbaterea dintre Kamala Harris și Donald Trump poate fi analizată din multe perspective. Una dintre ele - au abordat-o jurnaliștii de la The New York Times - se referă la timpii efectivi de dezbatere, la minutele alocate de fiecare candidat unor diverse teme de discuție.

Astfel, per total, Trump a vorbit mai mult decât Harris.

În ceea ce privește timpul efectiv de discurs, Donald Trump a devansat-o pe Kamala Harris cu aproape șase minute de discuții în plus, cronometrul arătând o perioadă de 43:03 minute pentru Donald Trump și doar 37:31 de minute pentru Kamala Harris.

Dacă vorbim de confruntare, adică atacuri verbale, Donald Trump a alocat 17:25 de minute, față de Kamala Harris care a avut 12:54 de minute.

Cu privire la temele de discuție, cei doi candidați au alocat zece minute pentru economie și aproape opt minute pentru avort.

Vicepreşedinta democrată a SUA, Kamala Harris, l-a pus marţi pe republicanul Donald Trump în defensivă într-o dezbatere prezidenţială combativă desfăşurată la postul de televiziune ABC, cu o serie de atacuri privind limitele avortului, pregătirea ei pentru post şi pleiada lui de probleme cu legea, în timp ce ambii candidaţi au căutat să aibă un moment decisiv în aceste alegeri marcate de o luptă strânsă, comentează Reuters.

Într-un impuls pentru campania candidatei democrate, megastarul pop Taylor Swift le-a spus celor 283 de milioane de urmăritori de pe Instagram într-o postare imediat după dezbatere că o va sprijini pe Harris şi pe colegul ei de candidatură Tim Walz la alegerile din 5 noiembrie.

Postarea a fost apreciată de aproape 2 milioane de ori în 25 de minute.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE