Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Clotilde Armand, despre lupta pentru Primăria Sectorului 1. ”Nu avem încredere decât în rezultatele oficiale”

Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1, a reacționat duminică, după închiderea urnelor, în condițiile în care sondajul Curs Avangarde o creditează la 41% din voturi, la egalitate cu George Tuță (PNL).

Edilul le-a mulțumit locuitorilor Sectorului 1 pentru că s-au prezentat în număr mare la alegerile locale și europarlamentare, însă le-a recomandat să aibă încredere doar în rezultatele oficiale.

”Mulțumesc locuitorilor pentru prezența lor în număr mare. Aș vrea să mulțumesc personalului angajat în procesul electoral pentru munca lor. Așteptăm rezultatele oficiale și continuăm să ne facem treaba.

Apărăm fiecare vot! Eu am mai trecut prin situații asemănătoare în 2016 și 2020, am încredere doar în rezultatele oficiale, fiindcă matematica nu minte niciodată. Fac un apel la cei din secțiile de votare să fie extrem de atenți și să reclame autorităților orice tentativă de manipulare a voturilor sau tentativă de furt. Nu avem încredere decât în rezultatele oficiale”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE