Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Circulația pe Valea Oltului, redeschisă cu două zile mai devreme. Grindeanu: ”Era esențial să mențină un ritm ridicat”

Circulația rutieră pe Valea Oltului (DN7) se va redeschide începând de miercuri seara, cu două zile înainte de termenul anunțat de firma turcă care a efectuat lucrările. Ministrul Transporturilor a anunțat că șoferii vor putea circula din nou pe acest drum începând cu ora 20.

Sorin Grindeanu a precizat că reprezentanții companiei turce au anunțat că au finalizat lucrările pe un tronson de opt kilometri.

”A primit de dimineață, domnul Pistol (Cristian Pistol, directorul CNAIR, n.red) a primit la CNAIR înștiințare din partea companiei turce că termenul de 9 august, adică peste două zile, când trebuia fie dată în circulație Valea Oltului, redeschisă pe durata zilei, se devansează.

Din această seară lucrările s-au terminat și din această seară, de la ora 20 va fi dată în circulație, cu două zile mai repede. Au terminat lucrările.

Sunt mulțumit de cum au lucrat cei de pe Valea Oltului. Au făcut treabă bună. Era esențial să mențină un ritm ridicat”, a anunțat ministrul Transporturilor.

Circulația rutieră pe DN7, Valea Oltului, a fost închisă pe o porțiune de opt kilometri, între Boița și Lazaret, timp de aproape o lună.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a precizat că decizia a fost luată pentru lucrările de construcție a autostrăzii Sibiu – Pitești. Au fost defrișate suprafețe mari de pădure de pe versant în această perioadă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE