Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Boris Becker: „Nadal, pe zgură, este cel mai bun din toate timpurile. Nimeni nu va fi ca el”

Boris Becker, fost mare jucător german de tenis, l-a descris, sâmbătă, pe Rafael Nadal drept „cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile pe suprafaţă de zgură”, informează EFE, citată de Agerpres.

Boris Becker: Nadal, pe zgură, este cel mai bun din toate timpurile

Rafael Nadal a câștigat 22 de titluri de Grand Slam masculin la simplu. 14 dintre ele sunt obținute pe zgura pariziană, la Roland Garros.

„În mod clar, pentru mine, nimeni nu va fi ca Nadal”, a spus Boris Becker într-un podcast, înaintea debutului turneului ATP 250 Mallorca Championship.

„Nadal, pe zgură, este cel mai bun din toate timpurile. (...) Vorbim clar, pentru mine nu va mai exista nimeni ca el niciodată”, a adăugat Becker, care a câștigat şase turnee de Grand Slam în cariera sa, primul dintre ele la Wimbledon la vârsta de 17 ani şi 7 luni.

La același podcast a fost și fostul tenisman Tommy Haas, câştigător a 15 titluri individuale şi fost numărul 2 mondial în 2002.

„Nu poate fi garantat dacă nu va exista cineva ca el pe această suprafaţă”, a adăugat Haas.

Între timp, Nadal a precizat că se concentrează pe pregătirea Jocurilor Olimpice cu turneul din oraşul suedez Bastad ca etapă intermediară. Jucătorul de tenis în vârstă de 38 de ani are două medalii olimpice de aur, în proba de simplu, în 2008, şi în cea de dublu în 2016.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE