Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Anul acesta Târgul Național Imobiliar a fost plin de oferte diverse, iar cele mai căutate au fost proprietățile în Dubai. Acestea sunt mai avantajoase deoarece vin la pachet cu mai multe facilități fiscale decât oferă piața din România.

Piața imobiliară din Dubai are numeroase avantaje

Oferta este cuprinzătoare: apartamente amplasate în zone populare, precum cele cu vedere la Burj Khalifa, studiouri în celebrul cartier Dubai Marina sau vile în Palm Jumeirah. Pachetele sunt avantajoase: de la apartamente cu prețuri de la 120 de mii de euro, la vile care trec de 20 de milioane de euro.

Chiar dacă cei mai mulți români văd o oportunitate de investiție, există și clienți care cumpără imobile în Dubai pentru a locui acolo. Lipsa taxelor şi a impozitelor anuale, posibilitatea de a obţine uşor finanţare direct de la bănci din Dubai, precum şi faptul că poţi obţine rezidenţă pentru propria persoană şi rudele de gradul întâi reprezintă principalele avantaje ale investiţiilor în Emiratele Arabe Unite.

Târgul Național Imobiliar a avut loc la Palatul Parlamentului în perioada 6-8 mai. Ediția din acest an a Târgului Național Imobiliar a fost una record: proiectele prezentate în cadrul evenimentului au o valoare totală de peste două miliarde de euro. Târgul reunește dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE