Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep va juca în februarie la Transylvania Open: ”Abia aștept să ne revedem la Cluj. Va fi magic”

Simona Halep va participa la Transylvania Open WTA 250 în februarie 2025. Pe lângă prezența Simonei Halep, alte jucătoare românce printre care Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, au confirmat participarea la turneu.

”Salutare dragilor! Cu mare bucurie vă anunț că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aștept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, și vă aștept pe toți în sală. Va fi magic!” , a declarat Simona Halep.

După mai bine de patru luni, sportiva de origine română va evolua marți, la prima partidă, în turneul WTA 125k de la Hong Kong.

Simonei Halep i-a fost ridicată suspendarea pentru dopaj în luna martie, după apelul TAS, dar revenirea pe teren nu a fost cea așteptată, fostul lider mondial confruntându-se cu nenumărate probleme medicale.

În martie, Halep a folosit rapid primul wildcard primit, la Miami Open, a câștigat un set cu Paula Badosa, dar a cedat până la urmă duelul în decisiv, scor 6-1, 4-6, 3-6.

Despre Transylvania Open WTA 250 

Transylvania Open este organizat de aceeași echipă care face evenimentele: Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sportiv din România, Urban Playfield și Biletul de Sănătate.

Turneul care are loc în Cluj-Napoca este cea mai importantă competiție de tenis feminin din România și face parte din categoria WTA 250.

Evenimentul reunește jucătoare de top din întreaga lume pentru o săptămână de competiție intensă în BT Arena din Cluj-Napoca și a fost votat de către jucătoare, doi ani consecutivi (2022, 2023), drept cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250.

Cu o creștere constantă în popularitate, Transylvania Open WTA 250 continuă să promoveze tenisul feminin în România și în lume. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE