Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Moment rar, când Trump se confruntă cu cei care nu-l apreciază. Republicanul, huiduit în timpul unui discurs de campanie

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale din Statele Unite, a avut parte de o primire ostilă în timpul unui discurs de campanie. Fostul președinte a fost huiduit la o acțiune electorală a Partidului Libertarian.

Nu toată lumea îl iubește pe Trump. Fostul președinte a fost huiduit în timpul unui discurs de campanie

Donald Trump era convins că prezența sa va fi de ajuns pentru a câștiga simpatia celor din Partidul Libertarian. Numai că discursul nu a fost bine primit de toată lumea și asta pentru că invitarea sa de a se adresa convenției a divizat partidul.

Când Trump a urcat pe scenă, mulți au râs, în timp ce unii suporteri purtând pălării și îmbrăcați cu tricouri cu sloganul Make America Great aclamau și îi scandau numele. A fost un moment rar în care Trump s-a confruntat cu cei care nu îl apreciază.

Donald Trump, candidat la alegerile prezidențiale din SUA: „În ultimul an am fost pus sub acuzare de guvern pentru 91 de lucruri diferite. Deci, dacă nu am fost libertarian înainte, cu siguranță sunt libertarian acum. Și, spre deosebire de Joe Biden, nu arunc oamenii în închisoare pentru că nu sunt de acord cu mine. Eu nu fac asta”:

O parte dintre cei veniți la convenția formațiunii politice au strigat insulte și l-au criticat pe Trump pentru lucruri precum politicile sale în timpul pandemiei, deficitele federale uriașe și minciunile despre palmaresul său politic.

Donald Trump, candidat la alegerile prezidențiale din SUA: „Deroy Murdock (n.r. comentator politic american) a scris că Donald J. Trump se va adresa Partidului Libertarian și convenției sale naționale sâmbătă, iar Partidul Libertarian ar trebui să-l nominalizeze pe Trump pentru funcția de președinte al Statelor Unite. Asta e grozav, chiar e grozav. Doar dacă vrei să câștigi, doar dacă vrei să câștigi. Poate că nu vrei să câștigi, poate că nu vrei să câștigi. Mulțumesc, Deroy. Voi face asta doar dacă vreți să câștigați. Dacă vreți să pierdeți, nu faceți asta. Continuați să obțineți 3% la fiecare patru ani”.

Partidul Libertarian, formațiune de mică amploare în Statele Unite, este un partid care promovează libertățile civile, non-intervenționismul și limitarea implicării guvernului. Candidatul libertarian Gary Johnson a câștigat aproximativ 3 procente din voturile naționale în 2016, dar candidatul Jo Jorgensen a obținut doar puțin peste 1% în timpul competiției strânse din 2020.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE