Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Melania Trump l-a numit ”un monstru” pe atacatorul lui Donald Trump și a făcut apel la unitate în întreaga țară

Melania Trump a venit cu o primă reacție după tentativa de asasinat împotriva soțului ei, Donald Trump.

"Când am văzut acel glonț violent lovindu-l pe soțul meu, Donald, mi-am dat seama că viața mea și a lui Barron erau pe punctul de a suferi o schimbare devastatoare.

Sunt recunoscătoare curajoșilor agenți ai serviciilor secrete și agenților de aplicare a legii care și-au riscat propria viață pentru a-mi proteja soțul", a spus fosta primă doamnă, referindu-se la împușcăturile de la mitingul lui Trump din Butler, Pennsylvania, potrivit The Independent.

Ea a făcut apel la unitate în întreaga țară în urma tragediei: "Mă gândesc la voi, acum, concetățenii mei americani. Întotdeauna am fost o comunitate unică. America, țesătura națiunii noastre blânde este zdrențuită, dar curajul și bunul nostru simț trebuie să se ridice și să ne aducă din nou împreună ca unul.

„Un monstru care l-a recunoscut pe soțul meu ca pe o mașinărie politică inumană a încercat să stoarcă pasiunea din Donald - râsul lui, ingeniozitatea, dragostea pentru muzică și inspirația,

Fațetele esențiale ale vieții soțului meu - latura sa umană - au fost îngropate sub mașinăria politică"

Melania le-a mulțumit americanilor de toate culorile politice pentru că și-au exprimat sprijinul pentru soțul și familia ei în urma incidentului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE