Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Linkin Park se reunește la șapte ani de la moartea lui Chester Bennington: Emily Armstrong, noua solistă, și un album

Linkin Park are o nouă vocalistă, pe Emily Armstrong, și urmează să lanseze primul album de la moartea fostului solist Chester Bennington, care s-a sinucis în 2017 la 41 de ani. Joi, în timpul unui eveniment live, au fost prezentați cei doi membri care li s-au alăturat lui Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix și Joe Hahn, iar fanii au ascultat noul lor single, transmite AP.

Linkin Park, o solistă și un album, la șapte ani de la moartea lui Chester Bennington

Dispariția lui Chester Bennington i-a marcat pe marii fani Linkin Park pentru totdeauna. Și chiar și acum, mulți spun că nimeni n-ar putea vreodată să îi ia locul.

Cine e Emily Armstrong

Vocalista Linkin Park este Emily Armstrong, de la ”Dead Sara”, și este descrisă ca fiind versiunea punk-rock a lui Robert Plant și Jim Morrison.

Ea și bateristul Colin Brittain li s-au alăturat lui Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix și Joe Hahn, iar fanii au putut asculta live, joi, în cadrul unui eveniment organizat la Los Angeles, noul lor single, ”The Emptiness Machine”.

„Este o zi specială pentru noi”, a spus Shinoda, în timp ce făcea prezentările. „În rolul lui Chester Bennington, în această după-amiază, sunteți fiecare dintre voi”, a mai spus el mulțimii, potrivit AP.

Linkin Park a anunțat și un nou album, ”From Zero”, care va fi lansat pe 15 noiembrie, dar și concerte în Los Angeles, New York, Hamburg, Londra, Seul și Bogota.

Mike Shinoda: „Înainte de Linkin Park, primul nostru nume de trupă a fost Xero. Titlul acestui album se referă atât la acest început umil, cât și la călătoria pe care o avem în prezent. Sonor și emoțional, este vorba despre trecut, prezent și viitor - îmbrățișând sunetul nostru caracteristic, dar nou și plin de viață”, a spus el, potrivit Variety.

Ultimul album Linkin Park, ”One More Light”, a fost lansat în 2017, cu două luni înainte ca Chester Bennington să își ia viața.

Recent, după 15 ani de pauză, și trupa Oasis a anunțat că se reunește și o să aibă un turneu, în 2025.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE