Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Donald Trump susține că ”arată mult mai bine” decât contracandidata sa, Kamala Harris

Donald Trump a ajuns încă o dată în atenția publică după ce a făcut o declarație controversată la adresa vicepreședintei SUA Kamala Harris.

Fostul președinte american, Donald Trump, a afirmat într-un miting electoral din Pennsylvania că arată mai bine decât adversara sa, Kamala Harris.

Candidatul republican la alegerile din noiembrie s-a adresat susținătorilor săi cu privire la o copertă recentă a revistei TIME care prezenta o imagine schițată a lui Harris.

”Eu spun că arăt mult mai bine decât ea. Cred că arăt mult mai bine. Arăt mai bine decât Kamala. Nu mi-a venit să cred. (Un republican n.r.) a spus asta. Nu am mai auzit asta. Ei au spus că cel mai mare avantaj al ei este că este o femeie frumoasă. Nu m-am gândit niciodată la asta. Arăt mult mai bine ca ea”, a spus Trump.

Nu este prima dată când Trump ironizează alți politicieni

În urmă cu o lună, la primul său miting de campanie după ce a scăpat cu viaţă dintr-o tentativă de asasinat împotriva sa, Donald Trump i-a ironizat pe democraţi şi a comparat-o pe fosta preşedintă a Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, cu un câine și cu o ploșniță.

Biden "este un om bolnav, slab şi penibil, care nu poate candida la alegeri", a declarat Trump cu asprime. "Când îl votează pe Biden, probabil că o votează indirect pe Harris, oricum", a adăugat fostul preşedinte.

Referindu-se la Pelosi, Trump a spus: "S-a întors împotriva lui ca un câine. E nebună ca o ploşniţă".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE