Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Destine schimbate cu generozitate. Cel mai mare festival de caritate din România ajută peste zece mii de copii nevoiași

Un maraton al faptelor bune. Asta se întâmplă la Iași, unde are loc cel mai mare festival caritabil din țară. INIMO îndeamnă la generozitate, la un gând bun și susținere financiară pentru peste o mie de copii care provin din familii nevoiașe.

La Arena Universității din Iași, muzica și voia bună se împletesc cu faptele bune. Un bilet la festivalul INIMO înseamnă o șansă la o viață decentă pentru mii de copii greu încercați. Donatorii pot alege și pentru cine să cumpere o pereche de încălțări. 

Poveștile copiilor care așteaptă să fie ajutați și a celor care au crescut frumos pentru că li s-a oferit o mână de ajutor când au avut nevoie. Este și situația Geaninei și a Monicăi. Geanina a intrat la facultate, la asistență socială, iar Monica este la Facultatea de Asistență Medicală. 

Geanina Călin, bursieră: „Este minunat tot ce se întâmplă aici. O singură persoană se gândește la binele tuturor, atâtor oameni”.

Printre cei invitați să cânte pe scenă in cele patru zile de festival se numără Filarmonica de Stat Moldova, Connect-r, Eva Timush, Feli și Ștefan Bănică Junior.

Donațiile pentru copii pot fi făcute și după ce festivalul se va încheia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE