Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Boris Johnson a devenit tată pentru a opta oară. Soția sa a făcut anunțul

La 59 de ani, fostul prim-ministru al Marii Britanii Boris Johnson a devenit tată pentru a opta oară. El are un băiețel, care s-a născut pe 5 iulie, însă anunțul oficial a fost făcut abia acum de către soția sa, Carrie, în vârstă de 35 de ani, care a postat pe Instagram imagini cu micuțul Frank Alfred Odysseus.

"Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15. Puteți ghici care dintre nume a fost ales de soțul meu?", a anunțat Carrie Johnson, pe rețelele de socializare. Ea a ținut să mulțumească personalului maternității University College Hospital din Londra.

Boris Johnson are opt copii, dintre care trei sunt cu actuala sa soție, Carrie

Boris Johnson și Carrie s-au căsătorit în 2021, iar Frank este cel de-al treilea copil al cuplului, care mai are un fiu de trei ani și o fiică de aproape doi ani. Însă Boris Johnson mai are două fete și doi băieți cu a doua lui soție, avocata Marina Wheeler. El a mai recunoscut o fiică dintr-o relație extraconjugală.

Boris Johnson nu are niciun copul cu prima sa soție, Allegra Mostyn-Owen.

Johnson a demisionat pe 9 iunie, înainte de a fi publicat un raport parlamentar care a constatat că el a minţit Parlamentul în timpul pandemiei de coronavirus în privinţa petrecerilor organizate la Downing Street.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE