Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Acuzațiile la adresa lui Alec Baldwin, respinse de instanță după ce avocații actorului au susținut că politia și procurorii au ascuns probe

Un judecator a respins vineri acuzațiile de omucidere involuntară împotriva lui Alec Baldwin, la câteva ore după ce avocații săi au susținut că poliția și procurorii au ascuns dovezi legate de incidentul în care a fost ucis directorul de imagine Rust Halyna Hutchins in 2021.

Este o întorsătură neașteptată a evenimentelor la doar doua zile după ce au început mărturiile în cazul penal.

"Descoperirea târzie a acestor probe în timpul procesului a împiedicat utilizarea eficientă a probelor în așa fel încât a avut un impact asupra corectitudinii fundamentale a procedurii", a declarat Marlowe Sommer.

Baldwin a plâns, și-a îmbrățișat cei doi avocați, a gesticulat spre fața instanței, apoi s-a întors pentru a-și îmbrățișa soția care plângea.

Dovada care a pus capăt cazului, dezvăluită în timpul mărturiei de joi, a fost muniția care a fost adusă în biroul șerifului în martie de către un bărbat care a spus că ar putea avea legătură cu uciderea lui Hutchins.

Procurorii au declarat că au considerat muniția fără legătură și fără importanță, în timp ce avocații lui Baldwin au susținut că au "îngropat-o" și au depus o cerere de respingere a cazului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE